بالابرها به یک قسمت اساسی از زندگی روزمره تبدیل شده اند ، خصوصاً برای کسانی که در ساختمانهای مرتفع کار یا زندگی می کنند. بالا بردن بارهای سنگین پیچیده و خطرناک است ، بنابراین داشتن یک بالابر مناسب برای تسهیل کار مهم است. مهمترین نکته ای که هنگام انتخاب بالابر باید در نظر بگیرید وزن بارموردنظرمی باشد. تنوع زیادی در قابلیت های بالابر وجود داردکه مادراین مقاله قصدداریم شماراباانواع بالابر،بالابرهای صنعتی وویژگی های آن آشناکنیم:
انواع مختلفی بالابروجود دارد و برای رفع نیازهای مختلف ، بالابرهای بی شماری در حال نوآوری هستند.
این یکی از ساده ترین انواع آسانسور است. بالابر هیدرولیکی یک پیستون درقسمت زیر دارد که در صورت لزوم آن را به سمت بالا هل می دهد. این پیستون توسط یک موتور الکتریکی منتقل می شود که مایع هیدرولیک (مانند روغن) را به داخل پیستون هل می دهد. هنگامی که آسانسور نیاز به پایین رفتن دارد ، پیستون مقداری روغن را از طریق یک شیر آزاد می کند.
از بالابرهای هیدرولیک به طور مرتب استفاده می شود ، مخصوصاً برای ساختمانهایی که ارتفاع زیادی ندارند. بالابرهای هیدرولیک در مقایسه با انواع دیگر بالابرها هزینه کمتری دارند وهمینطور هزینه های نگهداری آن ها چندان زیاد نیست.
این نوع بالابر در بین ساختمانهایی که ارتفاع متوسط تا بلند دارند،محبوبیت بیشتری دارد. سرعت آنها در مقایسه با بالابرهای هیدرولیکی بیشتر است ، به این معنی که می توانند مدت زمان کمتری شما را از نقطه A به نقطه B ببرند.
بالابرهای کششی توسط یک موتور الکتریکی که کابلها یا طنابهایی را که بالابر را به سمت بالا می کشند حرکت می دهد. مفهوم آسانسور کششی مشابه سیستم قرقره ای است که کابل ها را از طریق چرخ دنده حرکت می دهد.
کابل های این نوع بالابر باید مرتباً از نظر ساییدگی بررسی شوند. اگر این اجزا خراب شوند ، بالابر ممکن است عملکردکافی رانداشته باشد و حتی ممکن است در برخی موارد خطرناک شود.
این بالابرها یک اتاق مخصوص ماشین درقسمت بالا ندارند. در عوض ، آنها یک اتاق کنترل دارند که در مجاورت بالابر قرار دارد. دراین بالابرها هزینه نگهداری مشابه آسانسورهای کششی دارند ، اما سرعت بسیاربالاتری دارند.
به همین دلیل امروزه بالابرهای MRL محبوبیت بیشتری پیدا کرده اند. آنها می توانند به افراد کمک کنند تا از یک طبقه به طبقه دیگر سریعتر و ایمنتر جا به جاشوند. آنها همچنین به انرژی کمی نیاز دارند ، بنابراین استفاده از آنها برای ساختمان کارآمدتر است. بالابرهای MRL برای ساختمانهایی ارتفاع متوسط تازیاد دارند، ایده آل هستند.
با پیشرفت نوآوری و فناوری ، امروزه طیف گسترده ای از دستگاه های بالابر مختلف وجود دارد که می توان آنها را در بازار یافت. بالابرهای صنعتی کاربردی ترین نوع بالابرمی باشد که برای استفاده در تنظیمات مختلف و بارهای مختلف طراحی شده اند.قبل ازانتخاب این نوع بالابربهتراست کی باوژگی های آن آشناشوید:
1. بالابرهای صنعتی ، بدون نیاز به حفر گودال ، عمدتا برای حمل بار در ارتفاع زیاد بین طبقات استفاده می شود. بالابر حمل و نقل صنعتی را بالابر هیدرولیکی هم می گویند که دارای ارتفاع بالابری بالایی است. این یک سیلندر روغن جانبی یا چیدمان سیلندر روغن دو طرفه ، عملکرد پایدار ، کم صدا ، تعمیر و نگهداری راحت و عمر طولانی دارد.
2.در صورت قطع برق ، می توان از فرود اضطراری دستی استفاده کرد که ایمن ، راحت ، سریع و عملی است.
3.عمق گودال عموماً 15cm-30cm است و ارتفاع لایه بالایی محدود نیست. می توان آن را با توجه به محل موردنظر ساخت.
4.. برای سازه های فلزی 5-5 طبقه یا کارگاه های بتنی مناسب است و می تواند برای نصب داخلی و خارجی استفاده شود.
5. از قطعات وارداتی برای سیلندرهای روغن و آب بندی استفاده می شود تا مشکل ولتاژ ناپایدار و نشت روغن قطعات برطرف شود.
6. سیلندر روغن در بوم سکو مرتب شده است.
7. طناب های سیم بلند ، چرخ ها و زنجیرهای مخصوص بلند کردن ایمنی را تضمین می کنند.
8. دستگاه همگام سازی در روند صعود این اطمینان را می دهد که امکان واژگونی بالابر وجود ندارد.
9. بالابرصنعتی مستقیماً از طریق مخزن روغن بر روی گودال فونداسیون تأثیر می گذارد ، و راه آسانسور مقاومت بالایی دارد و سازه آجری یا سازه آجر بتونی کافی است.
1. دارای سوپاپ مطمعن: می تواند از فشار زیاد سیستم در هنگام حرکت به سمت بالا جلوگیری کند.
2. دارای شیر دستی اضطراری: در صورت قطع برق ، می توان آسانسور را به نزدیکترین طبقه پایین آورد تا درب باز شود.
3. دارای سوپاپ لوله کشی: هنگامی که خط لوله سیستم هیدرولیک پاره می شود و آسانسور متوقف و پایین می آید ، می تواند به طور خودکار مدار روغن را قطع کند تا پایین امدن بالابر را متوقف کند.
4.دارای محافظ از دمای روغن مخزن: هنگامی که دمای روغن در مخزن روغن از مقدار تنظیم شده استاندارد بیشترشود ، دستگاه محافظ دمای روغن سیگنالی برای متوقف کردن استفاده ازبالابر تولید می کند و بالابر فقط در صورت افت دمای روغن می تواند راه اندازی شود.
3.5 میزان خرابی کم: با توجه به سیستم هیدرولیکی پیشرفته و روش کنترل خوب ، می توان میزان خرابی عملکرد بالابر را به حداقل رساند.
3.6 دارای برق کم مصرف: هنگامی که بالابر هیدرولیکی پایین است ، فشار آن ناشی از وزن خود است که باعث صرفه جویی در انرژی می شود.
اکنون درباره انواع بالابرها اطلاعات بیشتری کسب کرده اید وهمانگونه که گفته شد هرکدام ویژگی های خاص خود را دارند.مهم است که بالابر مناسب ساختمان خود را انتخاب کنید تا کارمند شما بتواند به سرعت و با اطمینان به هر طبقه برسد و همچنین هزینه های جاری را برای بالابرهای صنعتی به حداقل برسانید.
شرکت ایران بالابرساخت انواع بالابرمورد نیازشمارابابکارگیری آخرین تکنولوژی واستانداردروزدنیابه عهده میگیرد.ویژگی منحصربه فرداین شرکت این است که اگرشمانمیدانیدچگونه بالابرمورد نیازتان راتهیه کنید کارشناسان ماباارایه مشاوره رایگان به شماکمک خواهندکرد ومناسب ترین بالابر شمارا قیمتی عادلانه باتوجه به متریال به کاررفته وکیفیت ساخت دراختیارشماقرارمی دهند.
سفارشات خاص شما را پذیرا هستیم
شما می توانید به صورت 24 ساعته جهت مشاوره و استعلام قیمت پیام بگذارید. تیم طراحی و مهندسی ایران بالابر پذیرای سفارشات شماست
سریع ، راحت و پیشرفته محصولتان را بیابید
کافیست مشخصات محصول را انتخاب کنید ، ما راهنماییتان می کنیم.